Sennepsstegt svineskank
Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Findel samtlige krydderier i en morter eller i en foodprocessor, tilsæt citronsaft, honning og sennep efterhånden for at opnå en tæt pasta.
Snit skankene grundigt i sværen ( 1/2 cm's mellemrum). Gnid krydderblandingen i snittene, pak skankene ind hver for sig i bagepapir. Luk papiret med hæftemaskine. Bag skankerne i tre timer ved 135 grader. Pak dem ud (gem væden til sauce) og steg dem herefter sprøde ved 250 grader. Lad kødet hvile i 10 minutter før det serveres, med sauce og grøntsager som ved Skinkesteg, eller efter lyst. |
|
Opskriften er vist 46536 gange,
og udskrevet 1384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer EBP - 2012-06-03 17:34:20 Hvor mange personer er der med sikkerhed til? Hazze29 - 2009-01-06 15:07:00 En ubeskrivelig god oplevelse og absolut forberedelsestiden værd. Lidt svær at matche tilbehør, men en let og frisk salat er helt uundværlig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne