Sennepsstegt svineskank

Sennepsstegt svineskank, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Sennepsstegt svineskank, billede 4 Sennepsstegt svineskank, billede 1 Sennepsstegt svineskank, billede 2 Sennepsstegt svineskank, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 svineskanke a ca. 1 kg.
 
1 citron, saft og reven skal heraf
2 fedhvidløg
2 spsk.dijonsennep
1 spsk.honning
4 nelliker
2 spsk.groft salt
0.5 spsk.peber
1 bdt.salvie
4 laurbærblade
 
Opskrift:
Findel samtlige krydderier i en morter eller i en foodprocessor, tilsæt citronsaft, honning og sennep efterhånden for at opnå en tæt pasta.

Snit skankene grundigt i sværen ( 1/2 cm's mellemrum). Gnid krydderblandingen i snittene, pak skankene ind hver for sig i bagepapir. Luk papiret med hæftemaskine. Bag skankerne i tre timer ved 135 grader.

Pak dem ud (gem væden til sauce) og steg dem herefter sprøde ved 250 grader.

Lad kødet hvile i 10 minutter før det serveres, med sauce og grøntsager som ved Skinkesteg, eller efter lyst.





karakterer:
Opskriften er vist 46683 gange,
og udskrevet 1386 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-03 17:34:20
Hvor mange personer er der med sikkerhed til?

  -   2009-01-06 15:07:00
En ubeskrivelig god oplevelse og absolut forberedelsestiden værd. Lidt svær at matche tilbehør, men en let og frisk salat er helt uundværlig.