Braiseret svineskank i gryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svineskankerne brunes på alle sider i smør eller margarine i en tykbundet gryde. Der tilsættes et par deciliter vand, salt, peber, krydderurter og sojasauce tilsættes, og retten steger under låg i ca. 2 timer til kødet er mørt.
Tilsæt mere vand undervejs, den må ikke koge tør.
Skankerne tages op, skyen filtreres, skummes for fedt og jævnes med mel. Skankerne "strippes" for skind og fedt, og det reelle kød skæres fra benet. Kødet anbringes i sovsen. Serveres med pillekartofler eller kartoffelmos. Dertil syltede rødbeder, asier eller græskar. Tips: Der kan også bruges svineskank i skiver, så går det også lidt hurtigere med at få kødet mørt. |
|
Opskriften er vist 94883 gange,
og udskrevet 1935 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Laila - 2018-03-27 14:07:57 Smager himmelsk Kasper - 2008-12-11 19:51:22 Smager godt, er lidt svært at skære kødet fra benet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne