Marinerede grillstegte koletter med linsesalat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienser til marinaden og vend koteletterne i, en ad gangen, til alt kødet er dækket. Stil det i kølskabet natten over - vend kødet nogle gange undervejs.
Tag kødet op af marinaden og dup det tørt med køkkenrulle. Steg koteletterne på en varm grill 4-5 min. på hver side. Servér f.eks. med nye kartofler, en frisk grøn salat og linsesalat. Linsesalat: Kog linserne efter pakkens anvisning. Hak løg og hvidløg fint. Skær porre, gulerødder og pastinakker i små tern, stimler eller skiver. Sautér alle grønsagerne i en sautérpande med olivenolie og vend linserne i. Pisk dressingen sammen og vend den i salaten. |
|
Opskriften er vist 14011 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne