Kramsfugle
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Kramsfugl - Kramsfugle Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Fuglene flås eller plukkes, udtages, vaskes, tørres godt og opsættes.
De ombindes med spækskiver, hvorefter de brunes i fedtstof og steges ¼ time, mens de stadig dryppes med den kogende suppe eller vand.
Saucen tillaves som vildtsauce med fløde.
Kramsfugle bruges meget til garnering af andre retter. |
|
Opskriften er vist 16010 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne