Urfugle
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Urfugl - Urfugle Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Vinger og hoved afhugges, hvorefter fuglene flås, rengøres, tørres og fyldes med skrællede kartofler, opsættes, barderes.
De steges ved meget svag varme ca. 1½ time og dryppes stadigt. Man kan efter bruningen tilsættes jævning eller afbagning, der da anvendes til tilberedningen af saucen. |
|
Opskriften er vist 11623 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Inge V. - 2010-06-19 19:16:09 Urfuglen har været fredet i mange år og findes ikke længere i Danmark. jægeren - 2005-01-01 01:01:01 jeg synes det er synd at flå en hønsefugl da urfugl er en efter min mening meget fornem spise. Man kan med stor fornøjelse bruge opskrifter på fasan, ryper, eller agerhøns. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne