Ryper
Hovedingrediens : Hønsefugle - Rype Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Vinger og hove afhugges.
Fuglene flås og opskræres, indmaden udtages og bortkastes.
Derefter vaskes fuglene, tørres, fyldes med skrællede kartofler, indgnides med salt og peber, opsættes og ombindes med spækskiver, hvorefter de brunes og kogende væske tilsættes.
De steges ved meget svag varme ca. 1½ time og dryppes stadigt.
Man kan efter bruningen tilsættes jævning eller afbagning, der da anvendes til tilberedningen af saucen.
Kan garneres med fuglereder med salat og brunede kartofler.
|
|
Opskriften er vist 12390 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Hans - 2010-10-18 13:15:41 Det er da en total mishandling af de stakkels fugle. Fylde med rå kartofler og ikke gemme den lækre indmad. Hold dig til grød og andet ikke krydret mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne