Snepper (Skovsneppe)
Hovedingrediens : Vadefugle - Sneppe Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Snepperne plukkes og rengøres,
Hovedet kan flås, øjnene udstikkes, spise- og luftrør fjernes, indmaden udtages og anvendes til sneppebrød.
Kun tarme og galdeblære bortkastes.
Fuglene vaskes med et klæde, opvredet i lunkent vand.
Hovedet kan bøjes til siden og det lange, spidse næb stikkes gennem lårene. Kløerne afhugges og fødderne bøjes tilbage, så de ligger fast ind til kroppen. Fuglene indgnides nu med salt og peber, ombindes med tynde spækskiver. Fedtstoffet brunes let, og fuglene brunes heri, indtil de er smukt lysebrune på alle sider. Nu tilsættes den kogende væske, varmen dæmpes, og fuglene steges under låg ca. 1 time. Ved anretningen hugges de igennem på langs og garneres med sneppebrød og stegte kartofler. Saucen laves som vildtsauce. |
|
Opskriften er vist 57366 gange,
og udskrevet 901 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer hs - 2009-02-03 22:10:18 Hvorledes plukkes snepper. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne