Fasaner
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Fasanerne plukkes og rengøres.
Hvis fuglene ikke er ganske friske og en del forskudte bør de lægges i eddikevand nogle timer og derefter i mælk 1 døgn.
Er de derimod friskskudte istandgøres de og indgnides med salt og peber, hvorefter de opsættes og ombindes med tynde spækskiver. Fedtstoffet brunes, og fuglene, der først kan vendes i mel, brunes heri på alle sider. (gryden må være så stor at fuglene let kan vendes med et par træskeer). De steges under låg 1-1½ time ved svag varme. Er spækskiverne afskåret meget tyndt, vil de smelte under stegningen, ellers må de aftages, og man må sikre sig, at fuglene er brunede. Når fuglene er møre, optages de, og først da tilsættes væsken, ½ l. vand tilsat kødekstrakt og 1-2 spsk. tomatpure. Saucen gives et opkog, salt, sukker og soya tilsættes. Om ønskes kan saucen tilsættes en jævning af flormel eller kartoffelmel, ligesom man kan anvende piskefløde. Man kan også når fasanerne har steget ¾ time tilsætte ½ l. fløde eller mælk, hvorefter stegningen fortsættes ½- ¾ time. Saucen kan jævnes som ovenstående. |
|
Opskriften er vist 29462 gange,
og udskrevet 864 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne