Agerhøns
Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøns Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
De plukkede og rengjorte agerhøns tørres og indgnides med salt og peber indvendigt og udvendig.
Opsættes og ombindes med tynde udbankede spækskiver, hvorefter de vendes i mel.
Fedtstoffet brunes let, og fuglene brunes heri, indtil de er smukt lysebrune på alle sider.
Nu tilsættes den kogende væske, varmen dæmpes, og fuglene steges under låg ca. 1 time.
Ældre agerhøns kræver ofte 2 timers stegning, før de er tilstrækkelig møre.
Den istandgjorte indmad kan steges for sig eller sammen med agerhønsene. Skyen sies og jævnes. Båndene fjernes, fuglene deles på langs og garneres med salat etc. |
|
Opskriften er vist 29179 gange,
og udskrevet 674 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (16 stemmer) |
|
Kommentarer uw - 2008-10-08 10:08:32 Jeg serverede dem med kartoffelmos i små skåle som kom ind i ovnen og waldorfsalat til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne