Cumberlandsauce

Cumberlandsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3.75 dl.sky fra hamburgerryg eller bayonneskinke
20-25 g.smør eller margarine
25 g.hvedemel
 soya
1 dl.rødvin
½ dl.sherry
1 spsk.hindbærsaft
 ribsgele
 engelsk sauce
 
Opskrift:
Afbagt sauce. Kan også tillaves med jævning eller smørbolle. De forskellige ingredienser tilsættes, og derefter skal saucen koges i 15 minutter.

Serveres til hamburgerryg eller bayonneskinke.





karakterer:
Opskriften er vist 14779 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu