Vildsauce
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Den jævnede eller afbagte sauce, der har været anvendt til dækning af vildtet under stegningen, sies fra stegen og gives et opkog, hvorefter man tilsæter citronsaft og ribsgele og til sidst den stivpiskede fløde.
|
|
Opskriften er vist 11010 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne