Vildsauce

Vildsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
3 dl.vildtsauce
 citronsaft
 ribsgele
½ dl.piskefløde
 
Opskrift:
Den jævnede eller afbagte sauce, der har været anvendt til dækning af vildtet under stegningen, sies fra stegen og gives et opkog, hvorefter man tilsæter citronsaft og ribsgele og til sidst den stivpiskede fløde.





karakterer:
Opskriften er vist 11010 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu