Vildtsauce

Vildtsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
3 dl.sky
 dl.fløde eller mælk
20 g.kartoffelmel
1 spsk.tomatpure
25 g.smør eller margarine
 lidt citronsaft
 ribsgele
1 spsk.flødeskum
 
Opskrift:
Skyen bringes i kog, mel og fløde udrøres til en jævning, der tilsættes den kogende sky sammen med tomatpure og det kolde smør. Lige før anretningen tilsættes citronsaft, ribsgele og flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 19550 gange,
og udskrevet 422 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det smager at være generøs med geleen. Det kan også anbefales at smage til med lidt blåskimmelost!