Vildtsauce
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Skyen bringes i kog, mel og fløde udrøres til en jævning, der tilsættes den kogende sky sammen med tomatpure og det kolde smør.
Lige før anretningen tilsættes citronsaft, ribsgele og flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 19607 gange,
og udskrevet 422 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Morten - 2005-01-01 01:01:01 Det smager at være generøs med geleen. Det kan også anbefales at smage til med lidt blåskimmelost! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne