Spansk paella
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen renses og gnides med salt, sættes i ovnen ved 250 grader C. alm. ovn i 15 minutter.
Skru ned til 200 grader C. alm. ovn og steg videre til kyllingen er mør. ca. 45 minutter. Svits risene i olien sammen med hakket hvidløg. Hæld bouillon ved, tilsæt saltsafran og laurbærblad og lad det koge til risene er knapt møre, ca. 15 minutter. Tilsæt scorizopølse og svinemørbrad i tern og lad det simre med et par minutter. Hæld det hele over i en meget stor pande eller stort fad. Del kyllingen i portionsstykker, skær peberfrugten i strimler og lad muslingerne vande af i en sigte. Læg kyllingestykkerne eller kaninstykkerne på risen sammen med peberfrugt, rejer, ærter og muslinger. Drys evt. med lidt citronsaft og cayennepeber. Skær tomaterne i både, fordel dem i fadet og sæt det i ovnen ved 250 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter, til alt er gennemvarmt. Tips: Der kan også bruges blæksprutter, som kan købes i specialforretningerne, tilsættes sammen med muslingerne. Skal det være helt rigtigt skal det være kanin i stedet for kylling. |
|
Opskriften er vist 134834 gange,
og udskrevet 2508 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne