Vildsvinesteg 02
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinesteg Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kødet vaskes, befries for sener og hinder og deles som dyreryg eller kølle, bankes derefter godt og lægges 1 døgn i marinaden.
Efter at være optaget heraf, ridses stegen i sværen med en skarp kniv, indgnides i salt og peber og lægges i en varm bradepande, det brunede fedtstof hældes over ryg eller kølle, hvorefter den kogende suppe tilsættes. Steges ca 3 timer og dryppes ofte med den kogende suppe. Lidt af marinaden kan ligeledes benyttes til at dryppe stegen med. Forskæres som dyrekød. Saucen tillaves som vildtsauce. Cumberlandsauce kan også anvendes til vildsvinesteg. |
|
Opskriften er vist 32512 gange,
og udskrevet 805 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer jabrla - 2011-04-19 16:46:45 Da vi faktisk kun spiser vilt, er jägere, vil jeg som BC lige göre opmärksom på at vildsvin blir flået og jeg forstår ikke hvad det er som skal deles og bankes? BC - 2009-08-28 10:39:58 Vi spiser MEGET vildsvin og der er altså ikke svær på vildsvin, da den bliver flået pga. det stive hårlag den har. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne