Dyreragout 03

Dyreragout 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.dyreryg (af dyr, hare eller lignende)
50 g.hvedemel
 salt
 peber
100 g.smør eller margarine
5 dl.rød eller hvidvin, vand eller suppe
5 dl.fløde eller kødsuppe
½ lilleløg
1 kg.champignons
 
 
Opskrift:
Dyreryg, kølle eller lignende vaskes, tørres, skæres i terninger og vendes i melet, der er blandet med salt og peber. Fedtstoffet ophedes, kødet brunes heri, den kogende væske tilsættes, og låg lægges på gryden. Stegningen fortsætter ved svag varme. Når kødet er halvmørt, tilsættes det småtskårne løg og de istandgjorte champignons, der steges sammen med det øvrige, indtil kødet er mørt.

Ildfast fad kan anvendes, i dette tilfælde må bruningen foretages på stegepande, og kødet herfra hældes i det opvarmede ildfaste fad.





karakterer:
Opskriften er vist 15964 gange,
og udskrevet 420 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-13 21:55:12
Super lækker men vi talte om at det måske ville være rigtigt lækkert hvis der lige var kommet meget lidt bacon i for at understrege det "vilde"