Dyreragout 03
Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Dyreryg, kølle eller lignende vaskes, tørres, skæres i terninger og vendes i melet, der er blandet med salt og peber.
Fedtstoffet ophedes, kødet brunes heri, den kogende væske tilsættes, og låg lægges på gryden.
Stegningen fortsætter ved svag varme.
Når kødet er halvmørt, tilsættes det småtskårne løg og de istandgjorte champignons, der steges sammen med det øvrige, indtil kødet er mørt.
Ildfast fad kan anvendes, i dette tilfælde må bruningen foretages på stegepande, og kødet herfra hældes i det opvarmede ildfaste fad. |
|
Opskriften er vist 15964 gange,
og udskrevet 420 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Karina - 2007-05-13 21:55:12 Super lækker men vi talte om at det måske ville være rigtigt lækkert hvis der lige var kommet meget lidt bacon i for at understrege det "vilde" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne