Dyreragout 02
Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Dyrekødet vaskes, udskæres i store terninger og vendes i melet, der er blandet med salt og peber.
Fedtstoffet ophedes, kødet brunes heri, hvorefter de istandgjorte kartofler, ituskårne løg og den i mindre stykker skårne hvidkål ligeledes brunes.
Kogende vand tilsættes og ragouten koges ved svag varme ca. 2 timer
Ragouten kan tillaves med vin, chutney eller lignende. |
|
Opskriften er vist 17388 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Mosegaard Skovbrug - 2009-07-02 16:01:03 Man vasker ALDRIG kød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne