Dyrekoteletter 02
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekoteletter Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Dyreryggen vaskes, befris for hinder, kløves på begge sider af rygsøjlen (lettest med rensdyr) og deles i koteletter (1 ribben til hver kotelet), der bankes og steges på pande i brunet fedtstof i 3 minutter på hver side.
Panden afkoges med vand eller suppe, inden jævningen tilsættes. Salt og peber strøs på koteletterne, inden de anrettes. Dyrekoteletter kan også brunes nogle minutter i rygende varm olie eller fedt, hvoraf de optages og lægges på gråt papir, så fedtet kan løbe af. Fedtstoffet brunes, koteletterne steges heri nogle minutter før anretningen. Lidt vand og tomatpure kan koges sammen med fedtstoffet, hvori koteletterne er stegte, og serveres hertil. |
|
Opskriften er vist 15252 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne