Dyrekølle 02

Dyrekølle 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Dyrekølle 02, billede 4 Dyrekølle 02, billede 1 Dyrekølle 02, billede 2 Dyrekølle 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 kg.dyrekølle
1 tsk.salt
1 knsp.peber
100 g.fedtstof
5 dl.vand
5 dl.mælk
 
Opskrift:
Dyrekøllen vaskes, bankes og de tykke hinder fjernes. Stegen indgnides med salt og peber og pensles med noget af fedtstoffet.

Indsættes i ovn i bradepande eller på rist, brunes og pensles igen efter 10 min.’s forløb.

Den kogende væske tilsættes ad flere gange når stegen er brun. Stegningen fortsætter ved jævn varme 1 ¼ -1½ time. Man beregner almindeligvis 15 min.’s stegetid pr ½ kg.

Skyen sies og tillaves som vildtsauce





karakterer:
Opskriften er vist 101045 gange,
og udskrevet 2365 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (68 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-12-29 08:42:36
er der ikke tilbehør til er 3.kg ikke meget til seks personer

  -   2012-11-09 08:34:42
jo hvis man kender en jæger :) vi har fryseren fuld

  -   2011-07-10 15:17:50
Hørt! absolut ikke billig mad!

  -   2011-02-04 16:12:30
Billig, ja hvis man skyder selv, bønnen koster en tyver!

  -   2008-04-25 16:31:35
Hvad med grydstegt med ribssaft

  -   2005-01-01 01:01:01
skal dyrekølle i mælk inden stegning?

  -   2005-01-01 01:01:01
Ja det siger jeg også. Dyreryg ligger da i den anden ende!?

  -   2005-01-01 01:01:01
Er det billig mad ?????