Dyrekølle 02
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dyrekøllen vaskes, bankes og de tykke hinder fjernes.
Stegen indgnides med salt og peber og pensles med noget af fedtstoffet.
Indsættes i ovn i bradepande eller på rist, brunes og pensles igen efter 10 min.’s forløb. Den kogende væske tilsættes ad flere gange når stegen er brun. Stegningen fortsætter ved jævn varme 1 ¼ -1½ time. Man beregner almindeligvis 15 min.’s stegetid pr ½ kg. Skyen sies og tillaves som vildtsauce |
|
Opskriften er vist 101045 gange,
og udskrevet 2365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (68 stemmer) |
|
Kommentarer knud - 2020-12-29 08:42:36 er der ikke tilbehør til er 3.kg ikke meget til seks personer tit - 2012-11-09 08:34:42 jo hvis man kender en jæger :) vi har fryseren fuld klk - 2011-07-10 15:17:50 Hørt! absolut ikke billig mad! Thomas - 2011-02-04 16:12:30 Billig, ja hvis man skyder selv, bønnen koster en tyver! Bent - 2008-04-25 16:31:35 Hvad med grydstegt med ribssaft anonym - 2005-01-01 01:01:01 skal dyrekølle i mælk inden stegning? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Ja det siger jeg også. Dyreryg ligger da i den anden ende!? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Er det billig mad ????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne