Andesalat
Hovedingrediens : And - Andelår Indsendt af : Lis Klein Indsendt : |
|
|
Forvarm ovnen til 220 grader.
Andebrysterne eller lår krydres med salt og peber, vend dem i masser af frisk timian, steg dem i ovnen, først på skindsiden i 15 min., hæld fedtet fra og steg i 10 min. på kødsiden. Bruges hjerter og lever, steges de på hed pande i olivenolien. Hvis andehjerterne får et dybt kryds i toppe, åbner de sig som en fin vifte ved stegningen. Rengør salaten og lad den stå og trække i koldt vand i 1 time, så bliver den mere sprød, pluk den i stykker, ikke for fint, ikke for groft, salat må aldrig skæres, så slasker den og falder forkert på tallerkenen. Sørg for, at vandet er slynget godt af salaten, våd salat er mere bitter, og dressingen bliver kedelig. Skær andekødet i grove stykker. Vend dressingen i salaten sammen med masser af kørvelkviste. Server direkte fra salatskålen, eller byg en salat op på tallerkenen og server individuelt. Velegnet som forret før en fisk eller som frokostsalat. Dressing: Rør dressingen sammen, start med Creme de Cassis, balsamico, vinaigre, salt og peber. Rør olien i. Når dressingen begynder at binde, smages den til. Tilsæt birkes. Dressingen er velegnet til andre salater med f.eks. fuglevildt. Kan varieres ved at skifte solbærvinaigre ud med hindbær eller orangevinaigre og Crème de Cassis med Crème de Framboise. Kan pyntes med friske bær. |
|
Opskriften er vist 32035 gange,
og udskrevet 413 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne