Svensk mintkage

Svensk mintkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
2.5 dl.hvedemel
0.5-1 dl.sukker
1-2 måleske kakao pulver
100 g.smør
 
 Fyld:
150 g.mørk kogechokolade
6 stk.after eight
2 æggeblommer
2 æggehvider
3 dl.piskefløde
 
 Pynt:
1 dl.piskefløde, pisket til skum
 after eight
 
Opskrift:
Bund:
Bland alt til bunden godt sammen og hæld det i en pieform. Lad det hvile i en time. Bages så 10-15 minutter ved 200 grader i ovnen.

La det køle ned.
Bræk chokolade og after eight i stykker og smelt i vanbad Pisk æggeblommerne. Pisk fløden og æggehvider hver for sig. Bland pisket fløde og piskede æggehvider med de piskede æggeblommer. Rør så forsigtigt den smeltede chokolade i, og hæld alt sammen over bunden i pieformen.

La det stå i køleskabet til det stivner.

Pynt med flødeskum og after eight.





karakterer:
Opskriften er vist 10370 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu