Benløs kylling i tomat med frisk chili
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern Indsendt : |
|
|
Opvarm olien i en stor, svær gryde. Når olien er gennemvarm, kommes det knuste hvidløg i og brunes let. Så iblandes kasuri methi og derefter kyllingeterningerne samt halvdelen af den revne eller hakkede ingefærrod.
Steg over middel blus i 7 til 8 min. Kom så de hakkede grønne chili i sammen med de hakkede tomater, de åbnede chili og salt. Lad retten koge på lavt blus til kyllingen er mør. His der er for meget sauce, så tag låget af, skru op for blusset og lad retten koge kraftigt nogle få minutter. Strø til sidst garam masala i sammen med resten af den revne eller hakkede ingefærrod og de hakkede korianderblade. Bland det hele grundigt inden retten tages af blusset og serveres. |
|
Opskriften er vist 23870 gange,
og udskrevet 402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Berit & Marie Louise - 2005-01-01 01:01:01 Vi synes opskriften er meget god dog lidt stærk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne