Bambuskylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres fra kyllingen og skæres i små firkantede stykker.
Mel og lidt salt og peber blandes sammen.
Kyllingestykkerne vendes i æggehviden og melblandingen.
Herefter steges stykkerne i olie (friture) på ca. 175 grader i et par minutter.
Champignonerne skæres i kvarte og frituresteges sammen med bambuskødet på samme måde som kyllingestykkerne.
Herefter steges kylling, champignon og bambuskød på panden i lidt olie sammen med soya sauce, risvin, hakket porrer og ingefær, salt og peber.
Lad det simre i i ca. 5 minutter.
Derefter jævnes med lidt kartoffelmel og vand.
Det hele lægges i et bambusrør og sættes i ovnen ved ca. 175 grader i omkring 30 minutter, eller indtil man kan dufte bambussen.
Anretning: Retten serveres i bambusrøret med kinesiske ris. |
|
Opskriften er vist 24590 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Hans Norge - 2013-01-18 15:50:16 Denne ret lyder helt speciel og spænnende, men jeg mangler virkelig et billede, at forholde mig til, for bl.a er det nok ikke de små og pistne bambus, vi har i haverne,der menes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne