Bambuskylling

Bambuskylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 fersk kylling ca. 1300 g
100 g.champignon
100 g.bambusskud
100 g.soya
50 g.sukker
50 g.risvin
20 g.hakket porrer og ingefær.
 salt
 peber
 æggehvide af 2 æg
 kartoffelmel
 hvedemel
 
Opskrift:
Kødet skæres fra kyllingen og skæres i små firkantede stykker. Mel og lidt salt og peber blandes sammen. Kyllingestykkerne vendes i æggehviden og melblandingen. Herefter steges stykkerne i olie (friture) på ca. 175 grader i et par minutter. Champignonerne skæres i kvarte og frituresteges sammen med bambuskødet på samme måde som kyllingestykkerne. Herefter steges kylling, champignon og bambuskød på panden i lidt olie sammen med soya sauce, risvin, hakket porrer og ingefær, salt og peber. Lad det simre i i ca. 5 minutter. Derefter jævnes med lidt kartoffelmel og vand. Det hele lægges i et bambusrør og sættes i ovnen ved ca. 175 grader i omkring 30 minutter, eller indtil man kan dufte bambussen.

Anretning:
Retten serveres i bambusrøret med kinesiske ris.





karakterer:
Opskriften er vist 24590 gange,
og udskrevet 353 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-18 15:50:16
Denne ret lyder helt speciel og spænnende, men jeg mangler virkelig et billede, at forholde mig til, for bl.a er det nok ikke de små og pistne bambus, vi har i haverne,der menes.