Assyrisk kylling med yoghurt
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Orienten Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret i en gryde og brun kyllingen der er skåret ud i 8 dele. Tag kødet op af gryden og læg det på et fad.
Kom finthakket løg og peberfrugt i strimler i gryden og sauter i nogle minutter. Tilsæt bouillon, citronsaft, salt og peber. Læg kødstykkerne tilbage i gryden og lad det koge svagt i 40 minutter, indtil kødet er mørt. Læg kyllingen på et serveringsfad og hold den varm. Kom et par spiseskefulde vand på de stødte mandlerne og rør dem til en glat masse, som kommes i saucen i gryden. Bring den i kog under stadig omrøring. Sluk under gryden og tilsæt yoghurten, mens der hele tiden røres rundt. Hæld saucen over kyllingen og drys med cayenne og spidskommen. Retten serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 54688 gange,
og udskrevet 1187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne