Alessandra kyllingebryst
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 347726 gange,
og udskrevet 8823 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (154 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2015-03-08 19:38:05 Utrolig god. Med ris. Isabella - 2013-03-24 18:46:46 Det er nok en af de bedste opskrifter på kylling, jeg længe har fundet. Normalt hader jeg kylling, fordi det ikke smager af noget. Med denne kan jeg ikke få nok!! >Robia - 2013-01-12 16:20:55 Kan varm anbefaldes smager himmelsk :) Bondekonen - 2012-11-02 18:53:38 Fin anderledes panering, kom dog persille og merian, friskhakket i ,i stedet for pamersan ost, ( for at bruge det, der var i huset). Dertil kart.både og en blommesalat m. rockefort ( også for at få brugt osten fra køleskabet op. God menu. Mette - 2012-07-19 14:22:29 Sindsygt lækkert - og så med citron til! Tak for opskriften :) Magnus - 2012-05-15 19:09:45 Hvad med noget sovs? Katie - 2012-04-19 09:30:11 Ganske enkelt fantastisk. mig - 2011-09-30 12:58:09 hvad med smøret - hvordan laver man det ?? Alf - 2011-09-19 20:06:54 Hvad er HP sauce? Karin - 2011-09-14 17:31:40 Ih hvor smagte det herligt super Jimmy Mac - 2011-05-21 10:49:16 smager godt og nemt at lave.. De minder meget om nuggets.. anonym - 2010-11-14 19:32:05 MMMMM.... Virkelig nemt og lækkert anonym - 2010-09-24 14:41:29 prøv at smide et par håndfulde cornflakes i rasp blandingen c",) anonym - 2010-02-16 17:31:55 Super opskrift:) den er simpelthen bare et hit:D Ann Mikkelsen - 2010-01-07 14:01:56 Det var dog en utroligt lækker kyllingeopskrift! Et 10-tak fra mig! Cille - 2009-12-29 14:40:53 Jeg tror vi prøver den med kartoffel-både og salat ;) Mina - 2009-12-15 21:46:08 I stedet for rasp kan man bruge mel, det smager fantastisk :) benthe - 2009-10-22 07:41:32 rasp med frisk persille i, det skulle i prøve, smager bare så godt til kyllingebryster. Jeg plejer også at dele brysterne på langs, og så panere dem, synes det bliver mere lækkert. Nina - 2009-05-08 11:49:48 Ja det er en klar 10 fra os af... vi fik salat og kartoffelbåde til mumse mums madglad - 2008-09-04 14:02:32 Hvad kan man erstatte hp saucen med i kryddersmøren? =) nekita - 2008-03-11 11:39:25 pisse god opskrift smager godt med salat og persille indbagte kartoffler camilla - 2008-03-11 11:38:08 håber den her opskrift kan laves med salat og bagte kartooffler for det laver jeg til en opgave hvor jeg får karaktere i Anja - 2008-02-17 13:45:01 Kan man godt lave paneringen uden parmasan ost, da vi ikke kan lide det :S CJGA - 2008-01-28 13:25:05 Fantastisk opskrift, rigtig lækker. Per - 2008-01-08 23:27:40 Kartoflerne er råstegte kartofler, har skrevet opskriften i kommentaren højrere oppe. mille - 2008-01-08 13:59:51 hvad er det for nogle lækre kartofler på billedet??? Per - 2008-01-07 15:22:56 Flødesaucen kan tilsættes enten gorgonzola eller dijonsennep for smag. Hanne - 2008-01-07 09:01:37 Hej Per Du kan ikke få nogen flødesauce, med smag, især ikke med paneret kød.På billedet af retten, er et stk. citron med kryddersmør, så her er saucen. Per - 2007-12-25 11:40:10 Men pasta som andre skriver passer også godt til, så vil jeg nok lige koge panden af med lidt fløde og vende pastaen i inden servering, en gang blandet salat og brødstænger eller flutes passer også godt til. Per - 2007-12-25 11:38:50 Som det kan ses på biledet så serverede vi råstegte kartofler til, Kartoflerne skrælles og skæres i både, vendes med salt, peber, oregano og olie, lægges på bageplade eller bradepande beklædt med bagepapir og steges ca 50 minutter ved 200 grader. ditte - 2007-04-05 16:34:20 kan man nogen andet end rasp Jens - 2005-01-01 01:01:01 flutes er et hit! jakob - 2005-01-01 01:01:01 evt.en god salat og et godt brød..ja eller pasta sandra - 2005-01-01 01:01:01 ømm den lyder lækkert, men ømm men hvad skal dertil..?? Karse - 2005-01-01 01:01:01 jeg ville prøve med lidt pasta |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne