Thai kyllingebryst
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Thailand Indsendt : |
|
|
Damp kyllingebrystet i en gryde med lidt vand og salt i ca. 10 minutter. Lad det køle af. Rist sesamfrøene på en varm, tør pande, indtil de bliver gyldne. Lad dem køle af og rør dem sammen med de øvrige ingredienser. Anret kyllingebrystet på salaten, hæld soya-marinaden henover og server.
|
|
Opskriften er vist 37751 gange,
og udskrevet 557 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer BSP - 2014-08-27 21:49:45 Jeg har lavet opskriften. Jeg har derfor flere spørgsmål. Hvordan skal grøntsagerne snittes, fint eller groft. er de "andre" engritienser også olivenolien. Jeg forstod opskriften, således at jeg blandede alt undtagen kødet. Men hvad servere man til ???????? Der står ydermere det er en hovedret. Smagen var ikke værst, men manglede totalt smagen af Thailand. Jeg giver retten point efter smagen og intet andet og tilføjer, mangelfuldt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne