Thai kyllingebryst

Thai kyllingebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :     

Ingredienser:
2 kyllingebryster eller kyllingestykker
3 snittede forårsløg
1 tsk.hakket frisk ingefær
1 lillehakket rødløg
1 lillesnittet chili
½ dl.olivenolie
3 spsk.soya
1 presset fed hvidløg
3 spsk.riseddike eller sherryeddike
3 spsk.sesamfrø
2 store.salatblade
 salt
Opskrift:
Damp kyllingebrystet i en gryde med lidt vand og salt i ca. 10 minutter. Lad det køle af. Rist sesamfrøene på en varm, tør pande, indtil de bliver gyldne. Lad dem køle af og rør dem sammen med de øvrige ingredienser. Anret kyllingebrystet på salaten, hæld soya-marinaden henover og server.





karakterer:
Opskriften er vist 37750 gange,
og udskrevet 557 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-08-27 21:49:45
Jeg har lavet opskriften. Jeg har derfor flere spørgsmål. Hvordan skal grøntsagerne snittes, fint eller groft. er de "andre" engritienser også olivenolien. Jeg forstod opskriften, således at jeg blandede alt undtagen kødet. Men hvad servere man til ???????? Der står ydermere det er en hovedret. Smagen var ikke værst, men manglede totalt smagen af Thailand. Jeg giver retten point efter smagen og intet andet og tilføjer, mangelfuldt.