Sommerfrisk kylling

Sommerfrisk kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1-2 spsk.smør eller margarine
4 stykker kyllingebryst à 90-100 g
1 fedhvidløg
2 gulerødder
2 squash
1 dl.letmælk
2 tsk.maizena
1 tsk.frisk hakket basilikum
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.paprika
0.33 tsk.friskkværnet sort peber
2 spsk.reven parmesan
 
Opskrift:
Dup kyllingestykkerne tørre. Opvarm fedtstoffet på en pande, gerne med teflonbelægning. Brun kyllingestykkerne i fedtstoffet, og lad dem efterstege, til de er helt gennemstegte. Tag kødet op og hold det varmt. Pres hvidløget på panden. Skræl gulerødderne. Skær gulerødder og squash i strimler. Steg grøntsagerne på panden ved svag varme, til de er møre, ca 5 min.

Bland mælk, maizena, basilikum, salt og paprika i en lille skål. Hæld det over grøntsagerne på panden, lad det hele få et opkog, så det jævner.

Læg kyllingen ovenpå grøntsagerne. Smag til med peber, og lad det hele blive varmt. Drys parmesanost over, og server.





karakterer:
Opskriften er vist 12024 gange,
og udskrevet 287 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig lækker og men at lave. Men der skal lidt krydderier på kyllingen, ellers bliver den kedelig.