Kyllingestrudel
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Østrig Indsendt : Red : |
|
|
Filodejen optøs efter forskrift på pakken.
Der røres en fars af hakket kød, der røres sejt med salt, fløden tilsættes og derefter æggene et efter et. Kom de hakkede nødder og nykværnet peber i. Skær kyllingebrystet i skiver, 1 cm tykke, og steg dem på panden. Læg en plade filodej på bordet og smør med lidt smeltet smør. Læg så et lag over og endnu et. Gentages. Læg de to tredobbelte plader så de overlapper hinanden lidt. Lim med smeltet smør. Kom farsen på. Smør den ud så der stadig er ca 5 cm fri på begge langsider, der pensles med smør. Læg nu kyllingebrystet i 2 striber lidt fra hinanden. Rul dejen halvt sammen fra den ene side og gentag fra den anden side. Læg strudlen (forsigtigt) over på en bradepande. Pensel med smeltet smør. Bag strudlen ved 180 grader C i 30 min. Serveres som frokostret med en god salat til. Eller i skiver til forret med waldorfsalat til. |
|
Opskriften er vist 13987 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne