Kyllingespid med basilikummayonnaise

Kyllingespid med basilikummayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.soltørrede tomater i olie
50 g.sorte oliven
 Salt
 peber
500 g.kyllingefilet uden skind
50 g.frisk brødkrumme
2 spsk.hakket persille
125 g.mayonnaise
2 spsk.friskstrimlede basilikumblade
2 tsk.pesto
 
Opskrift:
Kom de soltørrede tomater og oliven uden sten i en foodprocessor og blend det til en grov puré. Smag til med salt. Skær kyllingekødet i 2½ cm tern og læg dem i en skål. Bred tomat-olivenblandingen over og mariner kødet i køleskab natten over. Forvarm ovnen til 200 grader. Smuldr brødet, bland det med persille og krydr med salt og peber. Sæt 2 stykker kylling på 1 cocktailpind, 24 pinde ialt. Vend dem i brødblandingen. Læg pindene på en smurt bageplade og steg kødet i ovnen ca. 10 minutter. Bland mayonnaise, basilikum og pesto og smag til med salt og peber. Server kyllingen varm med basilikum mayonnaisen.





karakterer:
Opskriften er vist 10703 gange,
og udskrevet 202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu