Kyllingespid med basilikummayonnaise
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kom de soltørrede tomater og oliven uden sten i en foodprocessor og blend det til en grov puré. Smag til med salt. Skær kyllingekødet i 2½ cm tern og læg dem i en skål. Bred tomat-olivenblandingen over og mariner kødet i køleskab natten over. Forvarm ovnen til 200 grader. Smuldr brødet, bland det med persille og krydr med salt og peber. Sæt 2 stykker kylling på 1 cocktailpind, 24 pinde ialt. Vend dem i brødblandingen. Læg pindene på en smurt bageplade og steg kødet i ovnen ca. 10 minutter. Bland mayonnaise, basilikum og pesto og smag til med salt og peber. Server kyllingen varm med basilikum mayonnaisen.
|
|
Opskriften er vist 10704 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne