Kyllingelever med melon og parmaskinke
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever Indsendt : Red : |
|
|
Kyllinge-/Gåseleveren steges, så den er knapt nok og sættes til side.
Eddike og sirup koges ned til karamel, og likør og font tilsættes. Tilsæt smør, salt og peber og kog saucen igennem. Jævn med maizenajævning udrørt i en smule koldt vand. Steg kyllingeleveren færdig. Skær melonen op i 8 stykker og viklet stykke parmaskinke om hver. Læg 2 stykker på hver tallerken og fordel leveren. Hæld saucen over leveren. Retten kan evt. serveres uden melon og skinke. Giv i så fald lun flute til. |
|
Opskriften er vist 13651 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne