Kyllingelever med melon og parmaskinke

Kyllingelever med melon og parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.lever
 margarine
 
 Sauce:
1 dl.hindbæreddike
1 spsk.sirup
0.33 dl.hindbærlikør
½ dl.hønsebouillon
10 g.smør
 salt
 peber
 maizenajævning
 vand
 
1 stk.netmelon
8 skiverparmaskinke
 
Opskrift:
Kyllinge-/Gåseleveren steges, så den er knapt nok og sættes til side.

Eddike og sirup koges ned til karamel, og likør og font tilsættes. Tilsæt smør, salt og peber og kog saucen igennem. Jævn med maizenajævning udrørt i en smule koldt vand.

Steg kyllingeleveren færdig. Skær melonen op i 8 stykker og viklet stykke parmaskinke om hver. Læg 2 stykker på hver tallerken og fordel leveren. Hæld saucen over leveren.

Retten kan evt. serveres uden melon og skinke. Giv i så fald lun flute til.





karakterer:
Opskriften er vist 13651 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu