Kyllinge- og valnøddemousse
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt : |
|
|
Pølsen skæres i skiver og piskes blød med en håndmikser sammen med ymer og sherry.
Kyllingekødet skæres i små terninger og røres i sammen med valnødderne.
Anrettes portionsvis på strimlede salatblade.
|
|
Opskriften er vist 13934 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne