Kylling med cashewnødder (forret)

Kylling med cashewnødder (forret), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.strimlet kyllingfilet
100 g.usaltede cashewnødder
2 tsk.hvidløg, finthakket
1 tsk.ingefær, finthakket
2-3 spsk.sort chilipasta
1-1½ dl.tomatketchup
6-7 forårsløg
3 spsk.fishsauce
1 spsk.sukker
2-3 spsk.olie til stegning
 
Opskrift:
Rist cashewnødderne i ovnen eller i lidt olie på panden, indtil de er gyldne, og stil dem til side. Opvarm olien i en wok, tilsæt hvidløg, ingefær, chilipasta og derefter kyllingestykker og lad det stege i 5 minutter. Tilsæt ketchup, forårsløg og smag til med fiskesovs og sukker. Nødderne vendes i retten lige inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 41265 gange,
og udskrevet 826 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg glemte at skrive sidst jeg var herinde og fortællet at det er en thailandsk hovedret, at den serveres med ris til. Jeg kan også fortælle at det blev min yndlingsret de tre uger jeg var i thailand. Retten varierer om du får den serveret nord el. syd på. men kan desværre ikke huske forskellen. Hygge fra Betina