Kylling med cashewnødder (forret)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Thailand Indsendt : |
|
|
Rist cashewnødderne i ovnen eller i lidt olie på panden, indtil de er gyldne, og stil dem til side.
Opvarm olien i en wok, tilsæt hvidløg, ingefær, chilipasta og derefter kyllingestykker og lad det stege i 5 minutter. Tilsæt ketchup, forårsløg og smag til med fiskesovs og sukker.
Nødderne vendes i retten lige inden servering.
|
|
Opskriften er vist 41257 gange,
og udskrevet 826 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Betina - 2005-01-01 01:01:01 Jeg glemte at skrive sidst jeg var herinde og fortællet at det er en thailandsk hovedret, at den serveres med ris til. Jeg kan også fortælle at det blev min yndlingsret de tre uger jeg var i thailand. Retten varierer om du får den serveret nord el. syd på. men kan desværre ikke huske forskellen. Hygge fra Betina |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne