Agurkesalat med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt : Red : |
|
|
Agurkesalat:
Skræl agurken. Skær skrællen i fine tern. Skær agurken i tynde skiver. Drys med salt og dryp af ca. 30 minutter i en sigte. Anret agurkeskiverne faldt på 6 tallerkner. Kværn hid peber over. Hak soltørrede tomater, kapers og det hvide fra forårsløget fint. Skær osten i fine tern. Hak løgtoppen meget fint. Del avocadoen, tag kødet ud og skær det i tern. Pisk olivenolie, sennep, eddike og hvidløg sammen til en god dressing. Smag til med muskatnød, salt og peber. Vend spinaten i dressingen med kylling, avocado, halvdelen af det hakkede forårsløg(og -top) og agurkeskræl efter lyst. Fordel lag i lag med sprød bacon, midt på tallerknerne. Drys agurkeskræl omkring. Rør mayonnaise sammen med tomat og kapers. Smag til med citronsaft. Rør resten af det hakkede forårsløg i. Fordel på agurkeskiverne, omkring kyllingesalaten. |
|
Opskriften er vist 14059 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer karen - 2007-11-02 17:03:06 hvilken ost skal bruges? helle.Wiuff - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er det for en slags ost i opskriften? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne