Crostini alla contandina
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Rist de små brød på en tør hed pande. Lad olien blive varm og rist de hele kyllingelevere i olien for god varme, mens de hele tiden vendes. Tag dem af panden og hak dem fint med en kniv. Pil løget og hak det fint. Rist det herefter i olien og bland det i kyllingeleveren. Hak kapers og ansjosefileter. Bland det i og smag til med salt og peber. Fordel blandingen på de ristede brødskiver og drys finthakket persille på.
|
|
Opskriften er vist 22404 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne