Mørbrad i Mornaysauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svinemørbraden skæres i skiver og brunes på panden i smør og olie, lægges i et ildfast fad.
Løget hakkes og svitses på panden.
tomater, mornaysauce, hvidløg og basilikum tilsættes og koges op.
Cocktailpølserne tilsættes til slut og vendes lige rundt.
Derefter hældes alt over mørbradbøffermne.
Derefter stilles det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn og står der i 30 min. Ris koges og der serveres hvidløgsflutes og rødvin til. |
|
Opskriften er vist 167817 gange,
og udskrevet 7625 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (109 stemmer) |
|
Kommentarer bianca - 2013-08-06 10:49:20 her kan man min kæreste ik spise ris men til denne ret kan han godt så det for vi tit Pia M - 2010-09-15 21:03:01 Super ret! - hvis man er til ananas i varm mad kan de anbefales, havde kun en dåse flået tomater så brugte en dåse baked beans som den anden dåse, måske ikke den bedste løsning da bønnerne "koger ud" i ovnen. men skal da lave denne ret igen! Joan - 2009-10-17 17:59:30 Dejlig ret ;-).Lavede den med en bund af porrer og kartofler - Uhm! anonym - 2008-04-11 10:32:06 Til Irgit: Lidt underligt ingen har svaret dig. Alle sammenkokte retter kan fryses også selvom der f.eks er fløde, grønsager m.m. i Hilsen Dorthe01 anonym - 2008-01-04 09:05:31 Smagte dejligt ... tog også bacon .. champignon .. cooktail pølser i ... paprika ... Steen brød sig ikke om basilikum irgit - 2007-10-05 10:36:32 jeg vil godt høre om den kan fryses liselotte - 2007-09-18 10:10:32 super opskrift. Jeg bruger svine koteletter i stedet og dobler op med indgredienser for vi er sovsomaner. retten lader jeg også stå halvanden time i stedet for at sikre at kødet er mørt Dingenot - 2007-08-10 12:22:42 får gæster i aften og prøver at lave den....håber det lykkes Louise - 2007-06-02 19:43:13 Supergod og nem ret... Serverede frisk pasta til som også var et stort hit. Marianne og Martin - 2007-05-23 22:18:35 Er også fantastisk med stegt bacon i stedet for coctailpølser Christina - 2007-04-25 22:00:45 Lækker ret, nem at lave. Lavede den færdig 1½ time før gæsterne kom, så den skulle bare i ovnen 45 min før spisetid. Kom både champignon, rød peberfrugt og cocktail pølser i - et hit! ;o) Kim - 2007-03-18 11:05:49 Den er rigtig lækker skal lave den idag men prøver at komme friske champignon i også...overvejer også rød peber :-) mae - 2007-02-06 12:34:32 super ret - den er fin uden cocktailpølser også! Anders K. - 2007-01-29 14:46:27 Rigtig lækkert og nemt at lave, super Sus - 2007-01-13 22:24:42 En vildt god ret.....kan klart anbefales :o) Juma - 2005-01-01 01:01:01 Smager kanon.. er blevet den ret vi laver når vi har gæster! Nem og lækkert :-) Nina - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig let ret at lave og det smager godt Jane - 2005-01-01 01:01:01 smager bare godt, er blevet vores ynlings ret, vi har prøvet med champignon i og det er godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne