Citronkylling (forret)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen på 225 grader.
Skyl kyllingelårene i koldt vand og tør dem. Skrub to af citronerne godt og riv det gule af skallen. Pres saften af dem. Skær den tredie citron i skiver til pynt. Pres hvidløgsfedene og bland med citronskal og citronsaft, oregano og 1 spsk olie. Krydr. Stryg citronblandingen på kyllingelårene, læg dem i et ovnfast fad og ovnsteg ca. 10 min. Hak løget fint og lad det stege kort på en pande i resten af olien. Kom bouillon og tomatpuré på og lad alt koge sammen. Tag kyllingen ud af ovnen og hæld bouillonblandingen over. Sæt fadet tilbage i ovnen nogle minutter. Prøv med en kødnål om kødet er gennemstegt. Anret smukt på tallerkener og pynt med citronskiver. |
|
Opskriften er vist 27185 gange,
og udskrevet 487 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2010-09-24 08:54:36 I forhold til den for korte tilbedningstid, skulle man måske prøve at bruge kogte kyllingelår...??? J-ørn - 2008-07-20 11:48:39 "Snasket" smager skønt, men der er noget helt galt med stegetid og temperatur. Jfr. emballage-etiketten på de indkøbte underlår indikerer, at stegetiden er 40-45 min. og ovntemperatur 200 gr.C ved normal stegning og 180 gr.C ved varmluft. 10 min er i alle fald for lidt! anonym - 2005-01-01 01:01:01 husk ris til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne