Citronkylling (forret)

Citronkylling (forret), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 kyllingelår
3 citroner
2 fedhvidløg
2 tsk.oregano
3 spsk.olivenolie
 salt
 peber
1 løg
2 dl.hønsebouillon
2 spsk.tomatpuré
 
Opskrift:
Sæt ovnen på 225 grader.

Skyl kyllingelårene i koldt vand og tør dem. Skrub to af citronerne godt og riv det gule af skallen. Pres saften af dem. Skær den tredie citron i skiver til pynt. Pres hvidløgsfedene og bland med citronskal og citronsaft, oregano og 1 spsk olie. Krydr. Stryg citronblandingen på kyllingelårene, læg dem i et ovnfast fad og ovnsteg ca. 10 min.

Hak løget fint og lad det stege kort på en pande i resten af olien. Kom bouillon og tomatpuré på og lad alt koge sammen.

Tag kyllingen ud af ovnen og hæld bouillonblandingen over. Sæt fadet tilbage i ovnen nogle minutter. Prøv med en kødnål om kødet er gennemstegt. Anret smukt på tallerkener og pynt med citronskiver.





karakterer:
Opskriften er vist 27223 gange,
og udskrevet 487 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-24 08:54:36
I forhold til den for korte tilbedningstid, skulle man måske prøve at bruge kogte kyllingelår...???

  -   2008-07-20 11:48:39
"Snasket" smager skønt, men der er noget helt galt med stegetid og temperatur. Jfr. emballage-etiketten på de indkøbte underlår indikerer, at stegetiden er 40-45 min. og ovntemperatur 200 gr.C ved normal stegning og 180 gr.C ved varmluft. 10 min er i alle fald for lidt!

  -   2005-01-01 01:01:01
husk ris til