Kalkunbryst med honningglasur
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kalkunbrystet brunes på alle sider i lidt margarine, lægges derefter i et ildfast fad.
Steges i ovnen ved 160 grader C. alm. ovn i ca. 1 time. Honning, soya og hvidløg røres til en glasur. Stegen pensles med glasuren og steges videre ved 225 grader C i ca. 10 minutter, hvor der pensles jævnligt så al glasuren anvendes. Når det mangler 5 min. af stegetiden, drysses kalkunbrystet med sesamfrø. |
|
Opskriften er vist 45869 gange,
og udskrevet 1683 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Jane - 2011-06-19 19:50:37 Smagte rigtig lækkert. Men den skal have godt med hvidløg og tror lidt chili og citron i glasuren vil være rigtig lækkert. Christian - 2008-09-11 20:22:28 der kan bruges hakkede mandler i stedet for sesamfrø Lone C. - 2007-07-26 12:46:45 Det smagt rigtig godt. Men i opskriften manglede forslag til tilbehør, jeg serverede flødekartofler og bl. salat SDK - 2005-01-01 01:01:01 "Glasuren" smager godt men hænger meget dårligt fast på kalkunbrystet. Så tilsæt mere honning for en mere fast konsistens. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne