Kalkunbryst med honningglasur

Kalkunbryst med honningglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalkunbryst med honningglasur, billede 4 Kalkunbryst med honningglasur, billede 1 Kalkunbryst med honningglasur, billede 2 Kalkunbryst med honningglasur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kalkunbryst
0.5 dl.Honning
0.5 dl.Soya
1 fedHvidløg
2 spsk.Sesamfrø
 
Opskrift:
Kalkunbrystet brunes på alle sider i lidt margarine, lægges derefter i et ildfast fad.

Steges i ovnen ved 160 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.

Honning, soya og hvidløg røres til en glasur. Stegen pensles med glasuren og steges videre ved 225 grader C i ca. 10 minutter, hvor der pensles jævnligt så al glasuren anvendes.

Når det mangler 5 min. af stegetiden, drysses kalkunbrystet med sesamfrø.





karakterer:
Opskriften er vist 45869 gange,
og udskrevet 1683 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-19 19:50:37
Smagte rigtig lækkert. Men den skal have godt med hvidløg og tror lidt chili og citron i glasuren vil være rigtig lækkert.

  -   2008-09-11 20:22:28
der kan bruges hakkede mandler i stedet for sesamfrø

  -   2007-07-26 12:46:45
Det smagt rigtig godt. Men i opskriften manglede forslag til tilbehør, jeg serverede flødekartofler og bl. salat

  -   2005-01-01 01:01:01
"Glasuren" smager godt men hænger meget dårligt fast på kalkunbrystet. Så tilsæt mere honning for en mere fast konsistens.