Lasagne med kalkun og savoykål

Lasagne med kalkun og savoykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 løg
1 kg.Savoykål
2 spsk.olivenolie
500 g.hakket kalkunkød
5 dl.Mornaysauce
1 tsk.Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
250 g.lasagneplader (forkogte)
2 spsk.friskrevet parmesanost
 
Opskrift:
Hak løgene. Skyl kålen og skær den i strimler. Svits løgene i halvdelen af olien, tilsæt kalkunkødet og svits indtil kødet er mørt. Varm resten af olien i en anden gryde og svits kålen i 10 min. Varm saucen og smag den til med muskatnød, salt og peber Læg lagvis lasagneplader, kød, kål og sauce i et smurt ovnfast fad. Gentag og slut med et lag sauce. Drys lasagnen med parmesanost og bag den i ovnen ved 200 grader i 25 min. Server lasagnen med lidt grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 13001 gange,
og udskrevet 378 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Favorit hos børnebørnene - har også givet opskriften videre flere gange.