Lasagne med kalkun og savoykål
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Indsendt : Red : |
|
|
Hak løgene. Skyl kålen og skær den i strimler.
Svits løgene i halvdelen af olien, tilsæt kalkunkødet og svits indtil kødet er mørt.
Varm resten af olien i en anden gryde og svits kålen i 10 min.
Varm saucen og smag den til med muskatnød, salt og peber
Læg lagvis lasagneplader, kød, kål og sauce i et smurt ovnfast fad. Gentag og slut med et lag sauce.
Drys lasagnen med parmesanost og bag den i ovnen ved 200 grader i 25 min. Server lasagnen med lidt grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 13001 gange,
og udskrevet 378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lise - 2005-01-01 01:01:01 Favorit hos børnebørnene - har også givet opskriften videre flere gange. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne