Kalkunbryst med druer og svampe
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Brun kalkunbrystet i en stegegryde i den ene spsk. olivenolie på begge sider, 5-6 minutter i alt. Tilsæt hele, pillede skalotteløg og krydderier, og hæld vinen ved. Steg kødet under låg 15 min på hver side ved lav varme. 5 minutter inden kødet er færdigt, ristes svampene ved høj varme på en tør pande, til de "pifter". Tilsæt salt og den anden spsk. olivenolie, vend rundt og tag panden af varmen. Kom svampene i gryden sammen med druerne. Tag kødet op af gryden, og tag løg, druer og svampe op med en hulske. Pak kødet ind i folie. Jævn skyen med Maizena udrørt i koldt vand og smag den til med salt, peber og sukker. Skær kalkunbrystet i tynde skiver, læg druer, løg og svampe ved og server saucen ved siden af.
Serveres sammen med frisk pasta, evt. revet Parmesan og en salat.
En evt. rest bør ikke skæres i skiver. Kødet holder sig mere saftigt, hvis det bevares i ét stykke til dagen efter.
|
|
Opskriften er vist 17225 gange,
og udskrevet 608 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-09-07 16:22:23 En rigtig god opskrift. Jeg brugte flere løg og det gav alt i alt en fantastisk sovs. Man skal dog passe på med kalkunen, den bliver let tør. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne