Kalkunruller med bønnespirer
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Kalkunstykkerne bankes flade.
Bønnespirer anbringes på tværs af kødet, drysses med persille/purløg og et par dråber citron.
Kødet rulles sammen om bønnespirer og lukkes med en kødnål.
Rullerne krydres udvending med salt og peber.
Rullerne steges grundig ved middel varme, til kødet er mørt. Vendes ofte. Stegetiden er afhængid af kødets tykkelse. Serveres med flødekartofler og salat. |
|
Opskriften er vist 6784 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne