Kalkunruller med bønnespirer

Kalkunruller med bønnespirer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
4 tynde skiver kalkunbryst
150 g.bønnespirer
 Hakket persille eller purløg
 Salt
 friskkværnet peber
 citron
 Margarine
Opskrift:
Kalkunstykkerne bankes flade. Bønnespirer anbringes på tværs af kødet, drysses med persille/purløg og et par dråber citron. Kødet rulles sammen om bønnespirer og lukkes med en kødnål. Rullerne krydres udvending med salt og peber.

Rullerne steges grundig ved middel varme, til kødet er mørt. Vendes ofte.

Stegetiden er afhængid af kødets tykkelse.

Serveres med flødekartofler og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 6784 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu