Kalkunbryst med svampefyld og courgettesauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Østershatte og champignon hakkes groft. Svampe og løg svitses i fedtstof 3-4 min og afkøles. Alle ingeredienser til fyldet røres sammen. Der stikkes hul igennem kalkunbrystet med en kniv og skaftet af en grydeske. Fyldet kommes i. Enderne lukkes med kødnåle. Stegen brunes på alle sider i fedtstof. Lægges i en smurt bradepande. Vermouth og vand hældes ved. Stilles i ovnen ved 160 grader i ca 85 min. Stegen hviler indpakket i alufolie i 20 min.
Sauce: Courgetterne rives groft. Løget hakkes. Courgette og løg svitses i fedtstof. Den siede sky tilsættes. Snurrer sammen i 3 min. Majsstivelse udrøres i fløde og røres i. Vermouth tilsættes. Koges igennem. Smages til med salt og peber. Serveres med kartofler og en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 9820 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer randi - 2005-01-01 01:01:01 hvad fanden er cougetter??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne