Kalkun med vindruer og timian
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel Indsendt : Red : |
|
|
Tag indmaden ud af kalkunen og dup den med køkkenrulle krydr den godt og fyld den med timian og vindruer. Læg den i en smurt bradepande med brystet nedad og hæld vin ved og steg den 1½ time ved 150 grader C. Vend den og smør med lidt smør rørt op med revet citronskal og dæk bryst og lår med bacon. Steg den videre i 1½ ved 175* og dryp med skyen undervejs. Lad den trække tildækket i 15 min.
Bring skyen i kog og smag til med konc kyllingefond og jævn med maizena og lidt kulør. Server med ovnkartofler med frisk timian og lidt salat til. |
|
Opskriften er vist 14084 gange,
og udskrevet 422 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne