Glaseret kalkunbryst med nøddesauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gnid kalkunbrystet med salt og brun det på panden på alle sider.
Læg det over på et fad.
Sauter hassenøddeflagerne i lidt smør og tilsæt vin og bouillon. Hæld det over kødet og stil fadet i ovn ved 160 grader C. alm. ovn i 30 minutter. Fordel abrikosmarmeladen med rasp på kødet og forsæt stegningen i 10 minutter. Sauce: Hæld skyen i en gryde og jævn med majsstivelse og smag godt til. Skær æblerne i 6 både og læg dem i et fad og drys nøddeflager over med salt og peber og lad det stege i 5-10 minutter. Stegen skæres i tynde skiver og serveres med æbler og nykogte persilledryssede kartofler til. |
|
Opskriften er vist 49598 gange,
og udskrevet 2281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (28 stemmer) |
|
Kommentarer catstail9nh - 2007-05-28 13:07:08 Use the white wine to marinate the turkey. Put turkey on grill in pan, and use honey on top for crust. A guick fast heat then cover with foil, remove and baste the last 1/2 hour. add warter to bottom pan for juice for gravy. Use olive oil to baste nuts( butter too rich). A red wine likely less sweet for apples. Also I preffer potato flour for thickening, a little lighter ,then no need for cream. Pia - 2007-05-28 00:51:34 Til saucen skal skyen hældes i en gryde og jævnes med majsstivelse. Hvorfor står der at der også skal bruges 1 1/2 dl fløde i ingredienser? Jeg selv vil gerne undvære fløde i min mad... Pia - 2007-05-28 00:50:48 Til saucen skal skyen hældes i en gryde og jævnes med majsstivelse. Hvorfor står der at der også skal bruges 1 1/2 dl fløde i ingredienser? Jeg selv vil gerne undvære fløde i min mad... Pia - 2007-05-28 00:49:51 Til saucen skal skyen hældes i en gryde og jævnes med majsstivelse. Hvorfor står der at der også skal bruges 1 1/2 dl fløde i ingredienser? Jeg selv vil gerne undvære fløde i min mad... anonym - 2007-04-24 12:49:05 mums filibaba Per - 2007-02-11 21:54:46 Hvor meget rasp er for meget? jeg brugte 2 spsk, det var nok for meget. Per - 2007-02-11 21:53:53 Kalkunbrystet bør stege længere en den angivne tid, eller ved højere temperatur. KRE - 2005-01-01 01:01:01 Aner ikke om jeg brugte en fejl vin eller mine æbler var for søde... men en alt for sød ret efter min smag, havde ellers glædet mig udfra jeres kommentarer AK - 2005-01-01 01:01:01 Super lækker ret. Dejligt med en lidt anderledes sovs. AD - 2005-01-01 01:01:01 Man kan hvis ikke alle kan lide abrikosmarmelade servere sød mangochutney til joan - 2005-01-01 01:01:01 en rigtig god men lidt fed ret den må også kan laves uden fløde susanne - 2005-01-01 01:01:01 kan man ikke bruge noget andet end abrikosmarmelade michael - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig lækker en dejlig menu især hvis man skal have gæster anonym - 2005-01-01 01:01:01 Smager rigtig godt, man skal bare ikke blande for meget rasp i marmeladen. Fløden er til sovsen. Rigtig god sovs! x.1.terapeuten.y.2.c - 2005-01-01 01:01:01 utrolig velsmagende ret, som jeg flere gange har serveret med stor succes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne