Mørbrad burger
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg skæres i tynde skiver og svitses i fedtstof til de er bløde og lækre, krydres med salt og peber, evt. med en anelse paprika.
Svinemørbrad skæres til bøffer og bankes med håndroden, krydres godt med salt og peber, hvorefter de steges i lidt fedtstof. (med mindre man har en god fedtfri pande). Rugflerne varmes i alm. ovn og skæres over. Icebergsalat skylles og deles i mindre blade. På hver rugfel lægges salat, mørbrad, bløde løg og engelsk sauce og/eller HP sauce efter smag. |
|
Opskriften er vist 65708 gange,
og udskrevet 658 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Inge-Lise A - 2014-08-18 07:27:35 Lidt fløde på panden gør bestemt heller ikke noget :D Gitte - 2010-07-02 11:52:12 En rigtig god ret, det smager også godt at komme bearnaise sause på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne