Marineret kalkunschnitzel med spinatsalat og basilikum 02
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Start med at forvarme ovnen til 200°.
Riv skallen af den halve limefrugt ned i olivenolien og marinér kalkunschnitzlerne heri (10-15 minutter). Skyl og rens spinaten og stil den til afdrypning. Læg kalkunschnitzlerne med den marinerede side opad i et smurt ildfast fad og steg dem i ovnen i 10 min. Imens koges fløden op i en gryde sammen med saften fra limefrugten plus salt og peber. Vend spinaten i den lune fløde, men tag den hurtigt op igen og anret den på varme tallerkner. Hæld så de fint hakkede skalotteløg og den groft skårne basilikum ned i fløden og lad det koge op. Anret imens kalkunschnitzlerne ovenpå spinaten og slut med at hælde fløde-sauce over hver tallerken. Tilbehør: Der skal noget godt brød til at dyppe i marinaden, så ikke en dråbe går til spilde. Men derudover vil vi foreslå pastaskruer eller båndspaghetti. |
|
Opskriften er vist 6557 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne