Flamberede kalkunbøffer med Aalborg sky

Flamberede kalkunbøffer med Aalborg sky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.hakket kalkunkød
50 g.smør
 Salt
 friskkværnet peber
1 spsk.aalborg (evt. export)
 
 Skysovs:
4 spsk.friskklippede krydderurter: evt. Persille, rosmarin og purløg
1 dl.hønsebouillon
2 spsk.Aalborg akvavit
 
Opskrift:
Form 4 bøffer og steg dem i letbrunet smør ca. 8 minutter på hver side. Tag panden af varmen, drys med salt og peber. Fordel snapsen og sæt en tændstik til. Tage bøfferne af panden. Tilsæt krydderier og bouillon, lad det koge et par minutter og rund af med snapsen.

Serveres med nye kartofler og let kogte grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 9140 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu