Flamberede kalkunbøffer med Aalborg sky
Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Form 4 bøffer og steg dem i letbrunet smør ca. 8 minutter på hver side.
Tag panden af varmen, drys med salt og peber.
Fordel snapsen og sæt en tændstik til. Tage bøfferne af panden.
Tilsæt krydderier og bouillon, lad det koge et par minutter og rund af med snapsen.
Serveres med nye kartofler og let kogte grønsager. |
|
Opskriften er vist 9140 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne