ChorizoBrød

ChorizoBrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.Chorizo
7.5 dl.hvedemel
2 spsk.revet parmesan ost
2 strøget spsk. brun sukker
4.5 tsk.bage pulver
1 tsk.fennikel eller kommen frø
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.natron
85 g.blød Fløde/smøre ost
225 g.blød fløde/smøre ost
2.5 dl.mælk
2 æg
0.6 dl.smeltet smør eller margarine
 
Opskrift:
Hvis nødvendigt, fjernes pølseskind. Hak pølsen groft, du skal bruge 1 kop fuld. Sæt til side.

I en skål blandes mel, parmesan ost, sukker, bagepulver, fennikelfrø, salt og natron.

I en anden skål, piskes smøreost til det er blødt, så blandes mælk i, tilføj æg en ad gangen pisk grundigt. Rør smørret og chorizo i. Hæld over i mel blandingen og rør til dej. Pres med ske i en smurt 12,5cm x 22,5cm brød form.

Bag ved 190 grader, indtil brødet bruner og begynder at trække sig væk fra formen sider cirka 55 minutter.

Lad køle i formen i 5 minutter og vend så brødet ud.

Skær brødet i tykke skiver og server varmt.

Brødet opbevares i rumtemperatur i op til et døgn.

Nedfrys hvis længere opbevaring.
Optøes overdækket.
Genopvarm udækket i ovn ved 175 grader





karakterer:
Opskriften er vist 27691 gange,
og udskrevet 593 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-04 15:09:16
Er interesseret i at vide, om der skal 85 eller 225 g flødeost i eller evt. 85+225 g. Hvad har I andre gjort?

  -   2006-11-30 22:42:28
Virkelig delikat! Brug rosmarin i stedet for kommen/fennikel. Lidt klægt, smager bedst varmt!

  -   2005-01-01 01:01:01
Mums hvor lækkert. Det er ikke sidste kan jeg laver dette brod!

  -   2005-01-01 01:01:01
Var rigtig lækker smagte af meget