ChorizoBrød
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Hvis nødvendigt, fjernes pølseskind.
Hak pølsen groft, du skal bruge 1 kop fuld.
Sæt til side.
I en skål blandes mel, parmesan ost, sukker, bagepulver, fennikelfrø, salt og natron. I en anden skål, piskes smøreost til det er blødt, så blandes mælk i, tilføj æg en ad gangen pisk grundigt. Rør smørret og chorizo i. Hæld over i mel blandingen og rør til dej. Pres med ske i en smurt 12,5cm x 22,5cm brød form. Bag ved 190 grader, indtil brødet bruner og begynder at trække sig væk fra formen sider cirka 55 minutter. Lad køle i formen i 5 minutter og vend så brødet ud. Skær brødet i tykke skiver og server varmt. Brødet opbevares i rumtemperatur i op til et døgn. Nedfrys hvis længere opbevaring. Optøes overdækket. Genopvarm udækket i ovn ved 175 grader |
|
Opskriften er vist 27691 gange,
og udskrevet 593 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Birgit - 2011-08-04 15:09:16 Er interesseret i at vide, om der skal 85 eller 225 g flødeost i eller evt. 85+225 g. Hvad har I andre gjort? Susanne - 2006-11-30 22:42:28 Virkelig delikat! Brug rosmarin i stedet for kommen/fennikel. Lidt klægt, smager bedst varmt! anonym - 2005-01-01 01:01:01 Mums hvor lækkert. Det er ikke sidste kan jeg laver dette brod! Camilla - 2005-01-01 01:01:01 Var rigtig lækker smagte af meget |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne