Braiseret kalkun med tomatlasagne
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader C.
Skyl rosmarinkvistene og læg dem ind i kalkuncyvetten, krydr med ½ spsk salt og ¼ spsk peber og snør kødet med bomuldssnor. Kom fennikel i en bradepande, tilsæt æblejuicen og læg kalkuncuvetten ovenpå. Sæt bradepanden i ovnen i 11/4 -1½ time. Varm skyen fra fadet i en lille gryde og smag til med eddike og salt. Skær kalkuncuvetten i skiver på ½ cm og server med fennikel, sky og et stykke tomatlasagne. Tomatlasagne Steg løg, hvidløg og timian i olien ved jævn varme i ca. 5 min. Tilsæt bladselleri og flåede tomater og kog tomatsaucen igennem. Smag til med cayennepeber og ½ spsk salt. Saml lasagnen i et smurt ildfast fad (ca. 15 x 25 cm). Kom et tyndt lag tomatsauce i bunden og så et lag lasagneplader. Gentag tre gange og afslut med tomatskiver og revet ost. Sæt fadet i ovnen når kalkuncuvetten har været inde ca. 1 time. Bag lasagnen 20 min. |
|
Opskriften er vist 13940 gange,
og udskrevet 400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer V&P - 2005-01-01 01:01:01 Har kun afprøvet tomatlasagnen. Den var god, nem og hurtig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne